flytteesker

Esker til flytting

Flytteesker

Pakking kan føles som en viktig oppgave, og plutselig å måtte skaffe alle typer esker du trenger kan føles krevende. Heldigvis er det mange måter å få det du trenger, selv om du har et budsjett eller har en tidsbegrensning. Her er noen typer flytteesker Mover AS vet du vil trenge:

  • Standard store flytteesker
  • Bokesker
  • Garderobeesker
  • Spesialtilpassede esker

Flyttekasser

Det finnes en rekke alternativer for å skaffe pakkene for fjerning, og det beste alternativet for deg avhenger av hva du flytter, hvor mye det er og budsjettet ditt.

Lagre de gamle eskene dine

Så snart du bestemmer deg for å flytte, slutte å kvitte deg med esker. Hold emballasjen fra leveranser - husk at du sannsynligvis trenger esker i alle størrelser - og begynn å samle dem. Venner, familie og naboer kan også sende all emballasje de anskaffer deg.

Gjenbruk andres esker

Tenk deg at du nettopp har flyttet hjem, du har stabler og stabler med esker som du ikke vet hva du skal gjøre med – og så spør noen om de kan få dem til flytting. Resultat! Spør venner og familie som nylig har flyttet, eller legg ut på sosiale medier og spør om noen har flyttemateriell de ønsker å bli kvitt. Det kommer dere begge til gode!

Se etter gratis bokser på nettet

Mens noen mennesker kanskje vil oppbevare eskene sine for neste flytting, kan det hende at mange mennesker ikke har tid eller plass til å lagre dem fornuftig. Sjekk ut nettsteder som Finn.no eller google for folk som ønsker å bli kvitt sine gamle flyttekasser.

TA KONTAKT