SendAnbud.no er en anbud og sammenligningstjeneste. Vi setter deg i kontakt med lisensierte eiendomsmeglere, takstmenn, flyttebyråer, landmålere og lagringsbedrifter for å spare deg for tid, penger og stress under flyttingen.

Hvordan fungerer det?

Du fyller ut et raskt og enkelt skjema med detaljer om flyttingen og tjenestene du trenger. Vi vil matche deg med opptil 6 verifiserte og pålitelige bransjefolk slik at du kan sammenligne dem og spare penger. Du vil motta anbudene dine innen kort tid. Spar tid & penger ved å sammenligne!

Leter du etter det beste tilbudet på å flytte? Vår system gir deg opptil 6 tilbud innen en kort tid, slik at du kan spare penger på flyttekostnader og jobbe med et erfarent og profesjonelt firma. Bare skriv inn detaljene dine, og du vil motta en e-post med tilbudene dine. Alle selskapene vi bruker for å gi deg tilbud om eiendomsmegling, taksering, landmåling og oppbevaring er av topp kvalitet og underlagt streng overholdelse for å sikre at du får en førsteklasses service. Stol på at SendAnbud.no gir deg de mest kostnadseffektive tilbudene av beste kvalitet. Det er utrolig enkelt, og det er ingen forpliktelse, så hvorfor ikke se hvor mye du kan spare i dag?

Leave Comment