faq

Mover AS

Enten du flytter ved siden av eller til den andre enden av landet, kan Mover tilby en enkel, stressfri, landsdekkende flytteopplevelse.

Vi har flyttet hjem i flere år og forstår at alle våre kunder har ulike behov. Hvis du er på vei fra en byleilighet til et forstadshus, eller fra en rolig plass på landet til sentrum av Lillestrøm, har Mover AS ekspertisen.

Om oss

Mover er et uavhengig konsept i Norge og vi har 3 lokale flyttekontorer, som strekker seg fra Drammen til Lillestrøm. Et slikt antall kontorer gjør at vi kan tilby et vell av lokalkunnskap, men også ha kontakt med andre kontorer for å tilby både nasjonal og internasjonal kompetanse.

Lokal flytting

Med våre lokale kontorer, så du vil ikke være langt fra et team som er utstyrt med lokal kunnskap og erfaring med flytting i ditt område. Du finner enkelt ditt nærmeste flyttekontor ved å klikke på denne linken. Selvfølgelig tar Mover-teamene ikke bare dine eiendeler til ditt nye hjem, men de lokale avdelingene tilbyr også en rekke tilleggstjenester.

Mover AS et moderne flyttebyrå

Det er dette som skiller Mover fra andre flyttefirmaer; teknologi tilpasset brukere, vi kan samle ressursene og kunnskapene våre for å skreddersy en flytting for deg. Vi engasjerer oss så mye eller så lite du vil, enten det bare er å gi deg pakkemateriale eller administrere hele flytteoppdraget.

Flyttebransjen er midt i en stor overgang med den gamle skolen på vei ut og de nye flyttebyråene kommer inn for å ta over. Så vær oppmerksom på at hvis du som flyttebyrå er i den gamle skolens måte å gjøre ting på, er det på tide å tilpasse seg eller dø.

Frank Karlsen DAGLIG LEDER

Flytteservice

Har du skjøre, verdifulle eller klumpete gjenstander som du er bekymret for å måtte flytte selv? Hvorfor ikke lene deg tilbake og la vårt profesjonelle flytteteam gjøre jobben i stedet? Våre høyt utdannede flyttekonsulenter vil pakke varene dine profesjonelt, så vår pakketjeneste kan hjelpe deg med å holde ditt flyttegods beskyttet under flyttingen.

Hvis du trenger et sikkert sted å oppbevare eiendelene dine før du flytter inn i det nye hjemmet ditt eller står fast på plass, har Mover flere samarbeids partnere innen oppbevaring og minilager rundt omkring i Norge.

Tilleggstjenester

Det er mye som skal planlegges før, under og etter et flytteoppdrag enten det er lokalt eller en langdistanseflytting. Her er nøkkelordene du trenger til å starte med:

  • Befaring og planlegging
  • Pakking og utpakking
  • Montering
  • Bortkjøring
  • Flyttevask

Hvordan bestille flytting i Lillestrøm?

Enten du har en privatflytting eller en bedriftsflytting har vi alle løsninger som kan tilpasse dine behov .

  1. Sjekk først om vi har ledig kapasitet
  2. Velg dato og tid på kalenderen
  3. En fra Mover-Team vil kontakte deg
  4. En avtale inngås og du mottar en bekreftelse
  5. Vi holder deg oppdater å sender påminnelser