Her er noen ofte stilte spørsmål som blir stilt fra våre kunder

Er det noe mer du lurer på så ikke nøl med å kontakte en i Mover AS ved å ringe +47-81521021

TIMEPRISER - Flyttebil og 2 mann til 1400 kroner per time - Flyttebil og 3 mann til 1950 kroner per time - Flyttebil og 4 mann til 2800 kroner per Time PIANOFLYTTING - Fra 4000 kroner AVFALLSGEBYR - 5 kroner per kilo BOM OG KILOMETER - Er inkludert på lokale flytteoppdrag Fastpriser gies på langdistanse flytting og flytting til utlandet. *Alle priser er inkluder merverdiavgift
Vi ser an tiden fra vi kjører fra vårt kontor på Skedsmokorset til vi er tilbake.
Vi tar betaling etter endt arbeid med bankkort eller vipps, (vi har vipps bedrift). Vi sender fakturaer kun til bedrifter imot en kredittsjekk så lenge noe annet ikke er avtalt.
Ja, alle flyttebilen er utstyrt med flyttetepper for å dekke over der det er ekstra behov. Forutsatt at du eller vi har pakket og beskyttet flyttegodset på en forsvarlig måte før det skal settes inn i flyttebilen. Vi har også traller som er perfekte for trapper og bæreseler til tunge løft.
Ansatte har rett til 5 minutter pause per time utenom lunsjpause eller andre avtale pauser. Ikke glem at dette er en tung jobb og ved masse trappegåing trenger de ansatte å holde et bestemt tempo slik at flyttingen går mest mulig raskt og effektivt.
Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est lorem ipsum dolor sit amet ipsuVi har flytteteam og biler rundt omkring Oslo, Drammen og Lillestrøm. Dette gir oss unike muligheter til å gi en bedre kapasitet for de som flytter fra eller til i disse områdene. Ring oss på +47-81521021 for mere informasjon.
Vi har flyttebiler med lastekapasitet fra 20 til 50 kubikkmeter. En 20 kbm flyttebil kan laste en 2-roms bolig eller en liten 3-roms. Den største lastebilen på 50 kbm er 14 M lang og 4 M høy som krever masse plass til parkering og er mere beregnet på lange turer.
Vi har en administrasjon med daglig leder, regnskapsmedarbeid og en som er ansvarlig for ansatte og kjøretøyer. Det er 12-15 flyttekonsulenter som jobber til daglig og i høysesongene som på sommeren har vi over 20-25 ansatte i sving.
Ja, vi har meget god erfaring på flytting av tunge tinger som piano, flygel, safe, ovner, arkivskap, kopimaskiner og lignende. Riktige ansatte til tunge løft og riktig utstyr som trappemaskin, flyttelift og masse annet løfte og trilleutstyr.
Nei, vi vasker ikke, men kan videreformidle til andre rengjøringsbyråer som utfører flyttevask.